Individuele Leergang Coaching bij Verandering

Wil jij je inzetten om met ziel en zakelijkheid, mensen, teams en organisaties verder te helpen? Dan is deze leergang wat voor jou.

Je gaat jezelf optimaal ontwikkelen en je leert het persoonlijke en het zakelijke te combineren in je begeleiding en interventies. Je leert ook om vakkundig verschillende methodieken in te zetten en precies te doen wat nodig is.

Voor wie?

Je hebt ervaring met coaching en het in gang zetten van verandering. Dat doe je intern of extern. Je bent toe aan verdieping en verbreding van jouw eigen meesterschap.

 • Wil je meer impact hebben bij het begeleiden van verandering door je meer te verbinden met jezelf?
 • Wil je anderen met zichzelf, met elkaar en met hun organisatie, helpen bij het verbinden?
 • Wil je het ritme van verandering leren hanteren tijdens je interventies?

Het kijken naar situaties en mensen in organisaties vraagt een brede invalshoek: individu- en systeemgericht, met oog voor inhoud en proces en met aandacht voor onbewuste patronen. Dit kunnen is echt wel een kunst en een kunde.

Wil je jouw meesterschap in coaching verdiepen dan is deze leergang echt iets voor jou. Ik sta klaar om je hierbij te helpen.

Programma

Deze individuele leergang is een programma van een jaar, verdeeld over 8 sessies van een halve dag en gelegenheid tot regelmatig tussentijds email contact.

Extra thema’s zoals: Werken met een acteur, Samenwerken met Paarden, Natuurlijk Presenteren in overleg.

Intake

Middels een (gratis) intake onderzoeken we samen of deze opleiding aansluit bij jouw situatie en jouw leerwensen. We bespreken dan ook meer in detail de opzet, inhoud en werkwijze van de leergang en maken zo het programma voor jou op maat als je besluit om deel te nemen.

De leergang

Kenmerkend voor deze opleiding is:

 1. Veel werken in het hier en nu, we sluiten aan bij dat wat er speelt, bij jou en in onze context.
 2. Wij tillen je naar een volgend niveau in jouw professionele ontwikkeling.
 3. Je krijgt de beschikking over interventies die je zelf direct kunt gebruiken, we geven je veel van wat wij weten en waar jij nieuwsgierig naar bent.
 4. Je wordt geschoold in verschillende concepten uit de psychologie, groepsdynamica en systeembenadering.
 5. Je krijgt veel feedback waarbij we de confrontatie niet uit de weg gaan. Het jaar is een reis in je persoonlijke ontwikkeling.
 6. Individuele opleiding, gerichte aandacht, programma op maat, hoge leercurve.
 7. Programma van een jaar met verschillende werkmodellen en veel verschillende interventies.
 8. Direct toepasbaar zodat je er meteen meer uit kunt halen.

Wat je leert

In deze leergang leer je praktijksituaties te benaderen door aandacht te hebben voor de samenhang tussen individu, team en organisatie.

Je leert veel over individuele coaching door de ervaringsgerichte aanpak. Je oefent met team- en organisatie-coaching. We maken o.a. gebruik van een aantal theorieën, modellen en bronnen:

Je leert deze zienswijzen en theorieën te gebruiken in je interventies. Net zoals wij dat doen tijdens onze programma’s bij onze klanten. Je kunt hierdoor situaties bij klanten analyseren vanuit verschillende theoretische kaders, steeds met oog voor de samenhang tussen individu, het team en de organisatie.

Je wordt zelfverzekerd doordat je je eigen waarnemingen en persoon adequaat leert in te zetten in je werk als organisatiecoach.

Begeleiding

Je wordt begeleid door een ervaren vakvrouw. Ik wil graag mijn ervaring, inzichten en materiaal aan je overdragen. Er is genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng. Je bent van harte welkom.

Judith Van Der Hoorn

Judith van der Hoorn

“Verbindend, liefdevol, met humor, gericht op mogelijkheden en vakkundig. Dat is wat ik graag aan u laat zien. Ik vraag mijn klanten graag naar successen en naar dat wat goed genoeg gaat. Ik ben gericht op het talent en de kwaliteiten van mensen. ”

jvdh@tweeofmeer.nl
06 - 20 42 27 31
Meer over Judith

Locatie en kosten

Locatie
Ik ontvang je graag in mijn kantoor in Muiderberg. Soms is een bijeenkomst op een andere locatie. Dat doen we in overleg.

Investering
€ 3.495, excl. BTW, inclusief materiaalkosten en test Realdrives en mogelijkheid tot tussentijds contact.

Tijdsinvestering: 8 dagdelen (3,5 uur) in Muiderberg en 4 uur per week literatuur en oefening.

In overleg is deze opleiding in te korten of uit te breiden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie?
Bel of email ons:

Judith van der Hoorn:

jvdh@tweeofmeer.nl
06 – 20 42 27 31