Over ons

Twee of meer is een compact organisatie-adviesbureau met drie senior begeleiders. Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van management- en organisatieontwikkeling. Wij helpen managers en hun teams om doorbraken te maken en daartoe alle aanwezige krachten te bundelen.

Mensen sterker maken

Wat wij delen is de wens om mensen en organisaties sterker te maken. Ruimte maken voor verandering, daar hebben wij elkaar op gevonden. Worden wie je bent!

Ervaring en expertise

Wij hebben als professionals samen meer dan 80 jaar ervaring in management- en organisatieontwikkeling. Daarom mag u hoge verwachtingen van ons hebben.

Wij beschikken over een unieke combinatie van kennis en expertise op individueel, team- en organisatieniveau. We hebben daarnaast een netwerk met goede coaches en trainers, die een aanvulling zijn op wat wij kunnen.

Liefde voor het vak

Wij hebben een grote liefde voor ons vak en zijn nieuwsgierig naar de mensen die wij ontmoeten. Wij zijn gewend om met iedereen te werken.

Wij zijn er voor u

Wij zijn dienstverleners in hart en nieren. We hebben afgeleerd om het beter te weten dan onze klanten. Wij vinden dat ú het voor het zeggen heeft en dat het ons werk is om u stil te laten staan bij wat u echt nodig heeft.

Maatwerk

Wij houden van co-creatie, samen stap voor stap werken, zien wat er echt speelt en daar interventies voor maken. Wij zien het het als een uitdaging om ons aanbod naadloos aan te laten sluiten op wat u van ons nodig heeft.

Onze visie op begeleiden

Wij geloven in de ‘didaktiek van de liefde’; een manier van begeleiden waarin wij niet alleen vanuit ons hoofd, maar ook vanuit ons hart werken:

  • We brengen mensen met elkaar in contact;
  • We beginnen bij wat er goed gaat en versterken dit;
  • We laten mensen échte gesprekken voeren;
  • We geven oprechte feedback waardoor mensen zich ontwikkelen;
  • We zijn niet bang om mensen aan te spreken;
  • We vertrouwen erop dat mensen zelf het beste weten wat goed voor hen is;
  • We zijn mensen en maken fouten;
  • We tonen compassie en staan stil bij wat mensen meemaken.

Wie zijn wij?

Wij stellen ons graag aan u voor. Neemt u gerust met één van ons persoonlijk contact op, wij helpen u graag verder.

Judith Van Der Hoorn

Judith van der Hoorn

“Verbindend, liefdevol, met humor, gericht op mogelijkheden en vakkundig. Dat is wat ik graag aan u laat zien. Ik vraag mijn klanten graag naar successen en naar dat wat goed genoeg gaat. Ik ben gericht op het talent en de kwaliteiten van mensen. ”

jvdh@tweeofmeer.nl
06 - 20 42 27 31
Meer over Judith
Harm Wesselink

Harm Wesselink

“Vakkundig, creatief, verrassend en anders denkend. Eigenschappen die ik niet alleen mezelf toedicht, maar waar klanten mij om waarderen. Ik ben managementcoach met hart voor de zaak. Coachen en adviseren zitten mij in in het bloed. ”

hw@tweeofmeer.nl
06 - 55 19 35 55
Meer over Harm
Ingrid Van Laarhoven

Ingrid van Laarhoven

“Met organisatiesensitiviteit, pit en humor pak ik aan en door. Ben een pragmatische en creatieve doener, gericht op waar het heen moet en met oog voor de relationele verbanden die in dat kader gelegd moeten worden. ”

ivl@tweeofmeer.nl
06 – 25 09 70 31
Meer over Ingrid

Over onze naam en kernwaarde

Waar twee of meer mensen verbonden zijn, ontstaat verantwoordelijkheid en zorg voor het gezamenlijke resultaat. Vanuit deze verbinding overbruggen we verschillen vanuit ons hart en komt samenwerking moeiteloos op gang!

Daar waar de liefdesstroom wordt doorbroken, begint het spel van macht en onmacht. ”

Samenwerken aan ontwikkeling

Tot voor kort was ‘samenwerken aan ontwikkeling’ onze kernwaarde. Dertien jaar trokken we intensief met elkaar op, hebben we de vruchten van samenwerken geplukt en de waarde ervan ten volle leren kennen. We hebben er naam mee gemaakt en daar zijn we trots op.

Ruimte maken voor verandering

De laatste jaren is voor ons veel veranderd. Daarom hebben het thema ‘veranderen’ bij de kop gepakt. We zijn nu gecertificeerd voor ‘the Four Rooms of Change’, een Zweeds veranderprogramma.

Daarnaast hebben we ook stevige veranderingen in onze eigen organisatie doorgevoerd. We hebben ruimte gemaakt voor wat ieder van ons nodig heeft in zijn of haar volgende levensfase. Daarom zijn we nu ‘helemaal lean’. We hebben dit samen tot een goed einde weten te brengen. Ook daar zijn we trots op.

Als ervaringsdeskundigen kunnen we u nog beter helpen bij het mogelijk maken van verandering. Sterker dan ooit!

Daar waar de liefdesstroom wordt doorbroken, begint het spel van macht en onmacht. ”

Twee of meer Academy

Meld je aan voor de individuele leergang Coaching bij Verandering

Ben jij toe aan verdieping van jouw vaardigheden als coach en wil jij je inzetten om met ziel en zakelijkheid, mensen, teams en organisaties verder te helpen? Wil je zelf een persoonlijke coach terwijl je deze nieuwe dingen aan het leren bent zodat ook je persoonlijke thema’s aandacht krijgen?

Geen training maar leren van een vakvrouw, Judith van der Hoorn. Van harte welkom!

“Om daden van liefde te verrichten, moet men zichzelf onvolmaakt vinden.”

Leo Tolstoj